Laatste nieuws

De gemeente Roermond stelt 61.000 euro ter beschikkeing voor het aanschaffen van AED voor vereniging...
6 september 2010
De Zorgtrainers hebben een webshop geopend waar u een AED kunt aan schaffen. Lees meer....
5 april 2010
Een ongeluk zit in een klein hoekje.
28 januari 2010

Introductie Eerste Hulp

Introductie Eerste Hulp

Het is u vast al eens overkomen. Een ongeluk met u, een familielid of een collega. Misschien bent u wel eens een onbekende voorbij gelopen, een onbekende in nood. Omdat u niet wist wat u moest doen.

De ZorgTrainers kunnen buigen op een jarenlange ervaring in het geven van Eerste Hulp trainingen. We hebben gemerkt dat u geschoold wilt worden in het kunnen verlenen van eerste hulp. Op een manier waarin u ernstige en minder ernstige aandoeningen van elkaar kunt onderscheiden. Waarbij u weet wat u moet doen.

We realiseren ons dat u ook andere prioriteiten heeft in het leven behalve het volgen van een eerste hulp training. Daarom hebben we een uniek module-systeem ontworpen. Op basis van onderzoek, ervaring en praktische kenmerken hebben we een aantal modules samengesteld.

Zodat u kunt kiezen uit de onderwerpen die voor u van belang zijn. Hierbij kunnen we, naast de basiscursus, u extra trainen in de vaardigheden die u wenst.

Werkwijze module-systeem:

U volgt altijd de basiscursus. In deze cursus verkrijgt u kennis over de werking van belangrijke organen in ons lichaam. U leert effectief hulp in te schakelen en leert levensreddende handelingen toe te passen. Ook leert u relatief minder ernstige aandoeningen zelf te behandelen.

Naast de basiscursus kunt u de modules kiezen waarin u verder geschoold wilt worden. De modules gaan dieper in op bestaande stof of behandelen nieuwe onderwerpen zoals epileptie of diabetes.

U bent vrij in het kiezen van het aantal modules. De modules kunnen, naast de basisopleiding, los van elkaar en ook integraal met elkaar gevolgd worden. Meer maatwerk kunnen we u niet leveren.

Bij eerste-hulp training op deze site vind u meer informatie over deze trainingen.