Laatste nieuws

De gemeente Roermond stelt 61.000 euro ter beschikkeing voor het aanschaffen van AED voor vereniging...
6 september 2010
De Zorgtrainers hebben een webshop geopend waar u een AED kunt aan schaffen. Lees meer....
5 april 2010
Een ongeluk zit in een klein hoekje.
28 januari 2010

Geschiedenis

De ZorgTrainers is een bedrijf opgericht op 1 januari 2000 en heeft zich gespecialiseerd op het gebied van reanimatie en AED training, bedrijfshulpverlening, en eerste-hulp. De oprichters zijn Geert van den Brekel en Wijnand van Unen.

Wijnand heeft in 2006 het bedrijf verlaten en is zijn eigen weg ingeslagen door zich te specialiseren als Physician Assistent (PA) Cardiologie. Hierdoor kunnen we de zeer specialistische kennis en kunde van het vakgebied cardiologie direct binnen ons bedrijf gebruiken om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen blijven bedienen.

Geert heeft De ZorgTrainers als eenmanszaak sindsdien verder vorm gegeven en inmiddels zijn we een bedrijf dat een groeiend aantal (blijvende) klanten kent welke we tot volle tevredenheid alle aandacht kunnen geven. Sinds 2006 hebben we ons cursusaanbod uitgebreid met een uniek (deels zelfs ontwikkeld) modulesysteem wat een zeer goede aanvulling vormt op de basisinhoud van zowel de cursus BHV (bedrijfshulpverlening) als de cursus Eerste Hulp. Deze modules zijn niet verplicht maar zijn een zeer aan te bevelen aanvulling.

Omdat medeoprichter Wijnand nog nauw verbonden is aan De ZorgTrainers (hij verzorgt de cursus “ECG-leer”, en geeft waar nodig deskundig advies) en omdat we altijd gebruik kunnen maken van een breed netwerk van  specialisten uit allerlei vakgebieden die les kunnen geven op freelancerbasis, blijft De ZorgTrainers heten zoals het heet en is het niet De ZorgTrainer geworden.

Ook de prijs kunnen we voor u aantrekkelijk houden. We hebben namelijk geen vaste hoge personeelskosten, geen groot kantoorpand, geen eigen autopark en ga zo door. Al deze zaken worden uiteindelijk allemaal door de klant betaald. Bij ons betaalt u alleen voor het product wat u afneemt. En dat hoort zo naar onze mening.

 

De ZorgTrainers staan voor u klaar en hopen op een lange en prettige samenwerking.