Laatste nieuws

De gemeente Roermond stelt 61.000 euro ter beschikkeing voor het aanschaffen van AED voor vereniging...
6 september 2010
De Zorgtrainers hebben een webshop geopend waar u een AED kunt aan schaffen. Lees meer....
5 april 2010
Een ongeluk zit in een klein hoekje.
28 januari 2010
U bevind zich in:Wie zijn de ZorgTrainersHeden

Heden

In 2010 bestaan de ZorgTrainers exact 10 jaar. Tijd om verder te ontwikkelen en nieuw ideeŽn en producten aan te kunnen bieden.

Onze totaal vernieuwde site is zojuist online gegaan en biedt een verhelderende duidelijke structuur zodat u door de bomen het gehele bos gemakkelijk en overzichtelijk kunt zien. Treft u fouten en/of onvolkomenheden aan op onze site dan horen we dit uiteraard graag van u zodat we het meteen kunnen corrigeren.

Ook gaan we dit jaar van start met de cursus ECG-leer. Voor zowel verpleegkundigen, specialistisch verpleegkundigen als artsen of arts-assistenten wordt de cursus op ieders eigen niveau vorm gegeven.

Tevens starten we in 2010 een geheel nieuwe webshop (www.aed-webshop.nl) waar we u alles op gebied van automatische externe defibrillatoren (AEDís) kunnen leveren. Naast lessen op het gebied van reanimatie, AED en bedrijfshulpverlening kunnen we u nu dus ook de AEDís zelf aanbieden en de daarbij behorende randartikelen zoals elektrodes, AED-kasten, batterijen, e.d. Dit alles tegen zeer scherpe tarieven.

Wij adviseren u graag op het  gebied van aanschaf van een AED. Er komen steeds meer merken en type AEDís op de markt en de keuze wordt voor u daardoor alleen maar moeilijker. Wij hebben alleen de producten met de beste prijs/kwaliteit verhouding waardoor u door de bomen het  bos nog wel kunt zien. Dat is wel even wat lekkerder winkelen. Wij staan 300% achter alle producten die wij verkopen.

 

U ziet het. De ZorgTrainers zijn volop in ontwikkeling en steeds op zoek u het beste te bieden tegen zo scherp mogelijke tarieven.

 

Ook in het heden blijven we voor u klaar staan.