klik op het kaartje voor een demonstratie!!!

Laatste nieuws

De gemeente Roermond stelt 61.000 euro ter beschikkeing voor het aanschaffen van AED voor vereniging...
6 september 2010
De Zorgtrainers hebben een webshop geopend waar u een AED kunt aan schaffen. Lees meer....
5 april 2010
Een ongeluk zit in een klein hoekje.
28 januari 2010

Reanimatie & AED

Zoals al eerder gezegd. Reanimeren is van het allergrootste belang voor het slachtoffer als deze een circulatiestilstand heeft.

Heeft u niet de beschikking over een AED dan is reanimeren het best mogelijke wat u als hulpverlener kunt doen. Heeft u wel de mogelijkheid een AED in te zetten dan is het zinloos om dit te doen zonder dat u weet hoe u moet reanimeren. Daarom is het van belang dat zoveel mogelijk Nederlanders het reanimeren onder de knie krijgen.

Het is echter nog beter om zowel het reanimeren als het gebruik van de AED aan te leren. De AED is immers in (grote) opmars en begint binnen onze samenleving een belangrijke plaats in te nemen. Bovendien vergroot u de kans op overleven van het slachtoffer aanzienlijk t.o.v. reanimeren zonder AED. (12% kans op overleven zonder AED t.o.v. (tot) 70% kans op overleven met gebruik van AED)

Reanimeren in combinatie met het gebruik van de AED is middels een korte, voor iedereen toegankelijke, cursus te leren. Meer over de cursus reanimeren/AED leest u bij:

  • algemene informatie
  • certificering
  • prijzen

Als u een aanvraag wilt doen voor de cursus reanimeren/AED of aanvullende informatie wenst te ontvangen hierover. Vul dan het aanvraagformulier in onder het kopje "aanvraag" en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij zien u graag terug als cursist.

De ZorgTrainers