Laatste nieuws

De gemeente Roermond stelt 61.000 euro ter beschikkeing voor het aanschaffen van AED voor vereniging...
6 september 2010
De Zorgtrainers hebben een webshop geopend waar u een AED kunt aan schaffen. Lees meer....
5 april 2010
Een ongeluk zit in een klein hoekje.
28 januari 2010
U bevind zich in:Wie zijn de ZorgTrainersVisie

Visie

Sinds de oprichting in 2000 hebben we een uitgesproken visie op de manier hoe we met onze klanten omgaan en wat we hen willen bieden. Deze visie hebben we in de loop der jaren steeds sterker vorm gegeven  en willen we graag op een zo hoog mogelijk peil houden.

 

De visie van De ZorgTrainers ziet er als volgt uit:

Kwaliteit:

Wij zijn van mening dat door les te geven aan kleine lesgroepen we een kwaliteitsniveau aan kunnen bieden dat tot 100% tevredenheid bij de cursisten leidt. Onze lesgroepen bestaan vaak maar uit 6 tot 7 of maximaal 8 personen. Hierdoor kunnen we meer dan anderen de cursist alle aandacht geven die nodig is waardoor je als cursist ook echt het gevoel hebt het geleerde in de praktijk toe te kunnen passen.


Landelijk erkende certificering door:

NiBHV: de opleiding tot bedrijfshulpverlener wordt volgens de normen van het Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening gegeven en de diploma’s en certificaten worden door het NiBHV afgegeven.

Medizon: de door u gevolgde training reanimatie of reanimatie/aed wordt met een certificaat van Stichting Medizon beloond. Bovendien bent u dan afgeschermd tegen evt. juridische claims

Bovendien heeft u de garantie dat u altijd getraind wordt door instructeurs die door bovenstaande instanties gecertificeerd zijn. Wij werken uitsluitend met medewerkers welke ruime ervaring hebben op uiteenlopende gebieden in de gezondheidszorg zoals artsen, intensive-careverpleegkundigen, eerste-hulpverpleegkundigen, traumaverpleegkundigen.

Afwisseling:

Door het steeds weer veranderen van lesvormen blijft het voor de cursist een plezier om naar de les te komen. We merken dan ook dat er zelden cursisten zijn die met tegenzin of zonder motivatie de les in komen. In onze lessen worden theorie en praktijk op een juiste manier afgewisseld waardoor de les dynamisch en interactief is en blijft. De nadruk zal in het bijzonder op de praktijk gericht zijn.

Service:

Waar veel bedrijven zo snel mogelijk groot willen groeien denken wij hier heel anders over. Door niet te groot te zijn kunnen we dicht bij onze opdrachtgevers staan en weet de klant welk gezicht bij welke naam hoort. Bij ons staat service nog op een ouderwets hoog niveau.

Maatwerk:

De klant heeft bij ons veel keuze. Heeft u voorkeursdagen om trainingen te volgen? Wilt u liever 's avonds les krijgen? Wilt u de les opdelen in meerdere dagdelen? Wilt u de standaard lesstof uitbreiden met speciaal op maat gemaakte modules? Vraagt u gerust naar de mogelijkheden. Bij ons staat de klant centraal net als vroeger. Zorg op maat dus.

Openheid en eerlijkheid:

Wij houden niet van smoesjes, geen “ja maar”, wij geven onze gemaakte fouten toe en proberen hiermee onze diensten en producten te verbeteren.

Vrijblijvende informatie zonder verdere verplichting:

De Zorgtrainers dringen niet aan, duwen geen producten door uw strot en blijven u niet lastig vallen met ongevraagde mailingen en telefoontjes. Wij respecteren nee maar als u ja zegt dan staan we 100% voor u klaar.

 

Mocht dit alles u aanspreken?

Kijk dan eens rustig verder op onze site en neem contact met ons op.